Zpracovatelské technologie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43895872" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43895872 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22320/13:43895872
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zpracovatelské technologie
Popis výsledku v původním jazyce
Tato kapitola je věnována především technologiím výrobků z brambor, tedy zvláště jejich polotovarů, a dále technologiím bramborového škrobu a jeho derivátů. Brambory a jejich zbytky je však možné využívat i k dalším účelům - k fermentaci, jako součást krmiva či k energetickému využití.
Název v anglickém jazyce
Processing technologies
Popis výsledku anglicky
This chapter is devoted to the technologies of potato products, therefore, particularly their finished products, and technologies of potato starch and its derivatives. Potatoes and their remains, however, be used for other purposes - for fermentation, aspart of a feed or for energy recovery.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Brambory šlechtění pěstování užití ekonomika
ISBN
978-80-86726-54-0
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
138-150
Počet stran knihy
160
Název nakladatele
Profi Press, s.r.o.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—