Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897938" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897938 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina
Popis výsledku v původním jazyce
Tato kapitola se zabývá těmito skupinami potravin a potravinářských výrobků: čerstvé ovoce a zelenina, výrobky z ovoce a zeleniny a suché skořápkové plody. Pro každou z těchto skupin je uvedena obecná charakteristika a klasifikace, příslušné legislativnípředpisy, požadavky na jakost, význam ve výživě a doporučení pro spotřebitele.
Název v anglickém jazyce
Fresh and processed fruit and vegetable
Popis výsledku anglicky
This chapter deals with following groups of food and food products: fresh fruit and vegetable, products produced from fruit and vegetables and nuts. The general characteristics and classification, related legislation requirements, quality demands, nutritive importance and recommendation for consumer are described for these types of food.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Potravinářské zbožíznalství
ISBN
978-80-7418-208-2
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
194-210
Počet stran knihy
426
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—