Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897938" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897938 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tato kapitola se zabývá těmito skupinami potravin a potravinářských výrobků: čerstvé ovoce a zelenina, výrobky z ovoce a zeleniny a suché skořápkové plody. Pro každou z těchto skupin je uvedena obecná charakteristika a klasifikace, příslušné legislativnípředpisy, požadavky na jakost, význam ve výživě a doporučení pro spotřebitele.

  • Název v anglickém jazyce

    Fresh and processed fruit and vegetable

  • Popis výsledku anglicky

    This chapter deals with following groups of food and food products: fresh fruit and vegetable, products produced from fruit and vegetables and nuts. The general characteristics and classification, related legislation requirements, quality demands, nutritive importance and recommendation for consumer are described for these types of food.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Potravinářské zbožíznalství

  • ISBN

    978-80-7418-208-2

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    194-210

  • Počet stran knihy

    426

  • Název nakladatele

    Key Publishing s.r.o.

  • Místo vydání

    Ostrava

  • Kód UT WoS kapitoly