Krystalizace frakcí mléčného tuku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898439" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43898439 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Krystalizace frakcí mléčného tuku
Popis výsledku v původním jazyce
Aby bylo možné hodnotit proměnné složení mléčného tuku v průběhu roku, kdy se uplatňuje sezonní vliv krmení např. na měnící se poměr kyseliny palmitové a olejové, resp. hodnot jodového čísla, byla provedena frakční krystalizace mléčného tuku z roztoku vacetonu.
Název v anglickém jazyce
Crystallization of milk fat fractions
Popis výsledku anglicky
Fractional crystallization of milk fat was realized in order to evaluate the variable composition of milk fat during the year, when seasonal influence feeding applies, eg. the changing ratio of palmitic acid and oleic, respectively iodine value.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník 52. Mezinárodní konference o olejích a tucích
ISBN
978-80-86238-67-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
85-88
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Humpolec
Datum konání akce
14. 5. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—