Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výsledky 15. ročníku Celostátních přehlídek sýrů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898463" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43898463 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výsledky 15. ročníku Celostátních přehlídek sýrů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek shrnuje průběh a výsledky Celostátních přehlídek sýrů včetně zpracování výsledků senzorického hodnocení odbornými a veřejnými komisemi .

  • Název v anglickém jazyce

    Results of 15th National cheese competition

  • Popis výsledku anglicky

    The 15th National Cheese Competition was organized traditionally by Department of Dairy, Fat and Cosmetics (ICT Prague), Czech-Moravian Dairy Association and Czech Chemical Society on the 16 and 22 of January 2014 in Prague. 59 hard, semi-hard, mould, white, fresh and processed cheeses of 17 producers competed in this year's show. Competitive samples of cheeses were divided into 12 categories and evaluated by a commission of experts and also by a public commission. Two commissions of experts formed fromthree or four members assessed each cheese. 190 evaluators worked in public commissions. The cheeses were evaluated according to their taste and aroma and their consistence and appearance. Cheeses from abroad (7 samples) were evaluated separately. The results are summarized in tables. Extraordinary cheeses were presented on an exhibition within the show. The National Cheese Show was accompanied by a conference called "Milk and Cheeses" with a scientific programme involving 16 lectures a

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Celostátní přehlídky sýrů 2014 - Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference Mléko a sýry

  • ISBN

    978-80-7080-909-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    13-20

  • Název nakladatele

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    23. 1. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku