Výsledky 15. ročníku Celostátních přehlídek sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898463" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43898463 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výsledky 15. ročníku Celostátních přehlídek sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Článek shrnuje průběh a výsledky Celostátních přehlídek sýrů včetně zpracování výsledků senzorického hodnocení odbornými a veřejnými komisemi .
Název v anglickém jazyce
Results of 15th National cheese competition
Popis výsledku anglicky
The 15th National Cheese Competition was organized traditionally by Department of Dairy, Fat and Cosmetics (ICT Prague), Czech-Moravian Dairy Association and Czech Chemical Society on the 16 and 22 of January 2014 in Prague. 59 hard, semi-hard, mould, white, fresh and processed cheeses of 17 producers competed in this year's show. Competitive samples of cheeses were divided into 12 categories and evaluated by a commission of experts and also by a public commission. Two commissions of experts formed fromthree or four members assessed each cheese. 190 evaluators worked in public commissions. The cheeses were evaluated according to their taste and aroma and their consistence and appearance. Cheeses from abroad (7 samples) were evaluated separately. The results are summarized in tables. Extraordinary cheeses were presented on an exhibition within the show. The National Cheese Show was accompanied by a conference called "Milk and Cheeses" with a scientific programme involving 16 lectures a
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Celostátní přehlídky sýrů 2014 - Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference Mléko a sýry
ISBN
978-80-7080-909-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
13-20
Název nakladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
23. 1. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—