Ovocná vína, ostatní vína, medovina
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898477" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43898477 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ovocná vína, ostatní vína, medovina
Popis výsledku v původním jazyce
V kapitole jsou uvedeny obecné charakteristiky ovocných vín, jiných vín a medoviny, požadavky na jakost, význam ve výživě a doporučení pro spotřebitele.
Název v anglickém jazyce
Fruit wines, other wines and mead
Popis výsledku anglicky
This chapter provides general characteristics of fruit wines, other wines and mead, quality requirements, the importance of nutrition and recommendations for consumers.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Potravinářské zbožíznalství
ISBN
978-80-7418-208-2
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
314-317
Počet stran knihy
425
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—