Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Characterision of mustard seeds and paste by DART ionization with time-of-flight mass spectrometry

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43899024" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43899024 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Characterision of mustard seeds and paste by DART ionization with time-of-flight mass spectrometry

  • Popis výsledku v původním jazyce

    DART (direct analysis in real time) is a new technique with wide potential for rapid and screening analysis. DART ionisation method coupled with high-resolution time-of-flight mass spectrometry (TOF-MS) was used for characterisation of mustard seeds andpaste. The set of real and model samples of mustard seeds and products were analysed. The possibility of using DART method for analysis of mustard seed glucosinolates was confirmed. DART technique seems to be suitable for evaluation of the quality of mustard seeds and products.

  • Název v anglickém jazyce

    Characterision of mustard seeds and paste by DART ionization with time-of-flight mass spectrometry

  • Popis výsledku anglicky

    DART (direct analysis in real time) is a new technique with wide potential for rapid and screening analysis. DART ionisation method coupled with high-resolution time-of-flight mass spectrometry (TOF-MS) was used for characterisation of mustard seeds andpaste. The set of real and model samples of mustard seeds and products were analysed. The possibility of using DART method for analysis of mustard seed glucosinolates was confirmed. DART technique seems to be suitable for evaluation of the quality of mustard seeds and products.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B283" target="_blank" >QI91B283: Metody a kritéria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů