Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Molasses separation using improved SMB distributor

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900148" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900148 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877415002630" target="_blank" >http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877415002630</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.06.008" target="_blank" >10.1016/j.jfoodeng.2015.06.008</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Molasses separation using improved SMB distributor

  • Popis výsledku v původním jazyce

    There is potential for wide ranging applications of simulated moving bed (SMB). Several new concepts have been proposed in order to improve the performance and extend the range of application of classical SMB technology by exploiting various additional degrees of freedom. Improving SMB processes aims to reduce production costs and increasing efficiency, thus, this effort results in several configurations of SMB equipment designs with more degrees of freedom than the classical SMB processes.

  • Název v anglickém jazyce

    Molasses separation using improved SMB distributor

  • Popis výsledku anglicky

    There is potential for wide ranging applications of simulated moving bed (SMB). Several new concepts have been proposed in order to improve the performance and extend the range of application of classical SMB technology by exploiting various additional degrees of freedom. Improving SMB processes aims to reduce production costs and increasing efficiency, thus, this effort results in several configurations of SMB equipment designs with more degrees of freedom than the classical SMB processes.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Engineering

  • ISSN

    0260-8774

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    172

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    BE - Belgické království

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    19-24

  • Kód UT WoS článku

    000367857200004

  • EID výsledku v databázi Scopus