Molasses separation using improved SMB distributor
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900148" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900148 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877415002630" target="_blank" >http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877415002630</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.06.008" target="_blank" >10.1016/j.jfoodeng.2015.06.008</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Molasses separation using improved SMB distributor
Popis výsledku v původním jazyce
There is potential for wide ranging applications of simulated moving bed (SMB). Several new concepts have been proposed in order to improve the performance and extend the range of application of classical SMB technology by exploiting various additional degrees of freedom. Improving SMB processes aims to reduce production costs and increasing efficiency, thus, this effort results in several configurations of SMB equipment designs with more degrees of freedom than the classical SMB processes.
Název v anglickém jazyce
Molasses separation using improved SMB distributor
Popis výsledku anglicky
There is potential for wide ranging applications of simulated moving bed (SMB). Several new concepts have been proposed in order to improve the performance and extend the range of application of classical SMB technology by exploiting various additional degrees of freedom. Improving SMB processes aims to reduce production costs and increasing efficiency, thus, this effort results in several configurations of SMB equipment designs with more degrees of freedom than the classical SMB processes.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
172
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
19-24
Kód UT WoS článku
000367857200004
EID výsledku v databázi Scopus
—