Inovace ve výrobě přírodních sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900766" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900766 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inovace ve výrobě přírodních sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností OLMA a.s. (2013 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie výroby nového typu sýrů. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, proveden výběr dodavatele zařízení, navržené technologie byly posouzeny z hlediska bezpečnosti výrobků a požadavků systémů řízení jakosti, vývoj receptury a o její ověření. V rámci poloprovozních zkjoušek byl provedeno ověření podmínek výroby a výběr vhodných kultur a syřidel. Byla navržena opatřenipro minimalizaci nežádoucích jevů u finálních výrobků.
Název v anglickém jazyce
Innovation in the production of cheese
Popis výsledku anglicky
Innovation project solved in cooperation with OLMA, a.s. (2013-2015). The instalation of new cheese technology was the main result of project. The layout of technology was made during cooperation, the supplier of machinery was selected, the proposed technology was evaluated from the point of view of health safety and needs of quality control system. The development of formulation and its verification was performed. The verification of the production conditions and the selection of appropriate starters and rennets were performed during pilot plant test. It was designed precaution to minimization of the adverse effects to final products.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
119
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
OLMA, a.s.
Verze
—