Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inovace ve výrobě přírodních sýrů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900766" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900766 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inovace ve výrobě přírodních sýrů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností OLMA a.s. (2013 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie výroby nového typu sýrů. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, proveden výběr dodavatele zařízení, navržené technologie byly posouzeny z hlediska bezpečnosti výrobků a požadavků systémů řízení jakosti, vývoj receptury a o její ověření. V rámci poloprovozních zkjoušek byl provedeno ověření podmínek výroby a výběr vhodných kultur a syřidel. Byla navržena opatřenipro minimalizaci nežádoucích jevů u finálních výrobků.

  • Název v anglickém jazyce

    Innovation in the production of cheese

  • Popis výsledku anglicky

    Innovation project solved in cooperation with OLMA, a.s. (2013-2015). The instalation of new cheese technology was the main result of project. The layout of technology was made during cooperation, the supplier of machinery was selected, the proposed technology was evaluated from the point of view of health safety and needs of quality control system. The development of formulation and its verification was performed. The verification of the production conditions and the selection of appropriate starters and rennets were performed during pilot plant test. It was designed precaution to minimization of the adverse effects to final products.

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    119

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

    OLMA, a.s.

  • Verze