Influence of RS3 resistant starch on the properties of home-made wheat bread.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43901785" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43901785 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of RS3 resistant starch on the properties of home-made wheat bread.
Popis výsledku v původním jazyce
Bread is a traditional component of human diet. High fibre breds have certain negative attributes like reduced loaf volume, dark colour, poor mounthfeel, and masking of flavour which paved the way for using resistant starch. The aim of this study was the evaluation of impacts on properties of dough, resistant starch content, physicyl and sensory atributes of bread when wheat flour was substituated by 5 - 25% Hi-maize. RS 3stches offer anxciting new potential as a food ingredient since it is gennerally stable to heat treatments.
Název v anglickém jazyce
Influence of RS3 resistant starch on the properties of home-made wheat bread.
Popis výsledku anglicky
Bread is a traditional component of human diet. High fibre breds have certain negative attributes like reduced loaf volume, dark colour, poor mounthfeel, and masking of flavour which paved the way for using resistant starch. The aim of this study was the evaluation of impacts on properties of dough, resistant starch content, physicyl and sensory atributes of bread when wheat flour was substituated by 5 - 25% Hi-maize. RS 3stches offer anxciting new potential as a food ingredient since it is gennerally stable to heat treatments.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Pšenice se specifickým složením a vlastnostmi škrobu pro potravinářské a průmyslové účely</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Bonding traditon with innovation
ISBN
978-83-942794-1-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
33
Název nakladatele
Institute of Animal Reproduction and Research of the Polish Academy of sciences in Olsztyn
Místo vydání
Olsztyn
Místo konání akce
Osztyn
Datum konání akce
12. 9. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—