Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vývoj v procesu příjmu živé drůbeže s vlivem na kvalitu masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902331" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902331 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vývoj v procesu příjmu živé drůbeže s vlivem na kvalitu masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Vodňanská drůbež, a.s. (2015-2016). Cílem projektu bylo zlepšení kvality produkovaného drůbežího masa díky zavedení nové technologie a následné optimalizaci postupů automatizovaného systému odchytu drůbeže, svozu a vyskladnění jatečné drůbeže. Projekt se výrazně podílel na zlepšení hygienických, veterinárních a technologických podmínek během operací, které mají klíčový význam na jakost masa. Pozitivní bylo i zlepšení podmínek pohody zvířat (welfare zvířat), na které je kladen důraz laické i odborné veřejnosti. Díky projektu se dále podařilo zlepšit systém dohledatelnosti u vyskladněné jatečné.

  • Název v anglickém jazyce

    Developments in the reception of live poultry impact on meat quality

  • Popis výsledku anglicky

    Project innovations designed in cooperation with Vodňanská poultry, Inc. (2015-2016). The aim of the project was to improve the quality of produced poultry meat due to the introduction of new technology and the subsequent optimization of processes automated system for poultry capture, collection and removal of poultry for slaughter. The project has significantly contributed to the improvement of sanitary, veterinary and technological conditions during operations, which are crucial to the quality of the meat. Positive signs were also improving conditions of animal welfare (animal welfare), where the emphasis lay and professional public. Thanks to the project also succeeded in improving the traceability system have been removed at slaughter.

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    83

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Vysoká škola chemicko technologická v Praza, Vodňanská drůbež, a.s.

  • Verze