Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Senzorické hodnocení nových sladidel

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902814" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902814 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Senzorické hodnocení nových sladidel

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V současné době je na seznamu přídatných látek, který je v příloze nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1333/2008 ze dne 16. prosince 2008 o potravinách a přídatných látkách, registrováno 19 povolených sladidel. Mezi nová sladidla povolená v posledních letech, patří glykosidy z rostliny Stévie a Advantam.

  • Název v anglickém jazyce

    Sensory evaluation of new sweeteners

  • Popis výsledku anglicky

    Currently, the list of additives, which is annexed to the Regulation of the European Parliament and Council Regulation (EC) no. 1333/2008 of 16 December 2008 on food and additives, registered 19 authorized sweeteners. Among the new sweeteners authorized in recent years include glycosides from Stevia plants and advantaje.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků - XLVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    978-80-7080-968-6

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    26-30

  • Název nakladatele

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr

  • Datum konání akce

    23. 5. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku