Mýty o potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902821" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902821 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mýty o potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Jsou uvedeny nejčastější mýty o mléce, mléčných výrobcích, tavených sýrech a tucích. Mýty o tucích jsou podrobněji komentované.
Název v anglickém jazyce
Myths on foods
Popis výsledku anglicky
The most frequent myths on milk, milk products, processed cheeses and fats are presented. The myths on fats are explained more detailed.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
VOX PEDIATRIE
ISSN
1213-2241
e-ISSN
—
Svazek periodika
16
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
23-25
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—