Management řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti pří výrobě a distribuci potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43914893" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43914893 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Management řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti pří výrobě a distribuci potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Management řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti pří výrobě a distribuci potravin, digitální systémy pro management řízení, HACCP, požadavky na měřicí techniku používanou ke sledování jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin, systém monitorování měřených dat / systém rádiových záznamníků dat.
Název v anglickém jazyce
Management of quality and food safety management in food production and distribution
Popis výsledku anglicky
Management of quality and health in food production and distribution, digital management management systems, HACCP, requirements for measuring equipment used to monitor the quality and health of foodstuffs, Mmeasured data monitoring system / Radio system data loggers.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20205 - Automation and control systems
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
ISBN
978-80-7418-283-9
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
423-427
Počet stran knihy
1200
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—