Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Management of Quality Control, Health and Safety in Food Production and Distributio

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919841" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919841 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Management of Quality Control, Health and Safety in Food Production and Distributio

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Any operator of a food production facility operating in the European Union must comply with the applicable EU legislation requiring them to have introduced an adequate system to ensure their production of food and food products is safe for human health. To meet this challenge, appropriate registration and control should be applied to the critical areas (critical points) of the production process technology. This system of controllin. Digital systems intended for management and control of quality and health safety control of all measurements, checks, records and documents essential and important for correct operation of the quality and health safety control systems, including the system of HACCP. Simplicity, authenticity and unambiguousness of measurements and record keeping are among the key merits of digital management systemsg health safety of food employs the system of critical points of control – HACCP or (Hazard Analysis Critical Control Points).

  • Název v anglickém jazyce

    Management of Quality Control, Health and Safety in Food Production and Distributio

  • Popis výsledku anglicky

    Any operator of a food production facility operating in the European Union must comply with the applicable EU legislation requiring them to have introduced an adequate system to ensure their production of food and food products is safe for human health. To meet this challenge, appropriate registration and control should be applied to the critical areas (critical points) of the production process technology. This system of controllin. Digital systems intended for management and control of quality and health safety control of all measurements, checks, records and documents essential and important for correct operation of the quality and health safety control systems, including the system of HACCP. Simplicity, authenticity and unambiguousness of measurements and record keeping are among the key merits of digital management systemsg health safety of food employs the system of critical points of control – HACCP or (Hazard Analysis Critical Control Points).

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20205 - Automation and control systems

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes, Volume II: Process Control

  • ISBN

    978-1-908235-10-7

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    457-461

  • Počet stran knihy

    610

  • Název nakladatele

    STS Science Centre Ltd.

  • Místo vydání

    London

  • Kód UT WoS kapitoly