Řízení procesu zahušťování a sušení mléka.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43915107" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43915107 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Řízení procesu zahušťování a sušení mléka.
Popis výsledku v původním jazyce
Případová studie výroby sušeného mléka: popis technologie zahušťování a sušení mléka, popis počítačového řízení odparky a sušárny, principy algoritmů řízení.
Název v anglickém jazyce
Process Control of the Evaporation and Drying of Milk
Popis výsledku anglicky
Case study of the computer control of milk powder production: description of technological equipment, control of evaporator, control of milk dryer.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20402 - Chemical process engineering
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
ISBN
978-80-7418-283-9
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
354-358
Počet stran knihy
625
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS kapitoly
—