Automation of Micromaltery
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43918760" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43918760 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22340/19:43918760
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Automation of Micromaltery
Popis výsledku v původním jazyce
The micromaltery installed in the UCT Prague consists of three technological compartments in which basic technological operations of the malting process (steeping, germinating and kilning) can take place. Each compartment is fitted with eight sample boxes (each for 1 kg of barley grain) and with a removable and perforated bottom. This configuration allows the application of a wide range of control options to stages of the malting process (steeping, germinating and kilning). Software of the process control system provides for full remote, manual and automatic control of actuators in technology, process data acquisition and processing of the information, a diagnostic system for the technology, the setting of required values and limit conditions, as well as system display including full information on basic variables and states in real-time.
Název v anglickém jazyce
Automation of Micromaltery
Popis výsledku anglicky
The micromaltery installed in the UCT Prague consists of three technological compartments in which basic technological operations of the malting process (steeping, germinating and kilning) can take place. Each compartment is fitted with eight sample boxes (each for 1 kg of barley grain) and with a removable and perforated bottom. This configuration allows the application of a wide range of control options to stages of the malting process (steeping, germinating and kilning). Software of the process control system provides for full remote, manual and automatic control of actuators in technology, process data acquisition and processing of the information, a diagnostic system for the technology, the setting of required values and limit conditions, as well as system display including full information on basic variables and states in real-time.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20205 - Automation and control systems
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes, Volume II: Process Control
ISBN
978-1-908235-10-7
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
242-248
Počet stran knihy
656
Název nakladatele
STS Science Centre Ltd.
Místo vydání
London
Kód UT WoS kapitoly
—