Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Controlling Massecuite Boiling in Batch Vacuum Pans

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919994" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919994 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Controlling Massecuite Boiling in Batch Vacuum Pans

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Massecuite are obtained by boling sugar solutions (syrups) under vacuum; the porcess consistss of the evaporation of water accompanied by simultaneous crystallization of sucrose from supersaturated solutions. As a result, a heterogenous mixture of sucrose crystals and mothe syrup, so-called massecuite, is obtained.

  • Název v anglickém jazyce

    Controlling Massecuite Boiling in Batch Vacuum Pans

  • Popis výsledku anglicky

    Massecuite are obtained by boling sugar solutions (syrups) under vacuum; the porcess consistss of the evaporation of water accompanied by simultaneous crystallization of sucrose from supersaturated solutions. As a result, a heterogenous mixture of sucrose crystals and mothe syrup, so-called massecuite, is obtained.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20205 - Automation and control systems

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes

  • ISBN

    978-1-908235-09-1

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    401-408

  • Počet stran knihy

    1266

  • Název nakladatele

    STS Science Centre Ltd.

  • Místo vydání

    London

  • Kód UT WoS kapitoly