Controlling Massecuite Boiling in Batch Vacuum Pans
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919994" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919994 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Controlling Massecuite Boiling in Batch Vacuum Pans
Popis výsledku v původním jazyce
Massecuite are obtained by boling sugar solutions (syrups) under vacuum; the porcess consistss of the evaporation of water accompanied by simultaneous crystallization of sucrose from supersaturated solutions. As a result, a heterogenous mixture of sucrose crystals and mothe syrup, so-called massecuite, is obtained.
Název v anglickém jazyce
Controlling Massecuite Boiling in Batch Vacuum Pans
Popis výsledku anglicky
Massecuite are obtained by boling sugar solutions (syrups) under vacuum; the porcess consistss of the evaporation of water accompanied by simultaneous crystallization of sucrose from supersaturated solutions. As a result, a heterogenous mixture of sucrose crystals and mothe syrup, so-called massecuite, is obtained.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20205 - Automation and control systems
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes
ISBN
978-1-908235-09-1
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
401-408
Počet stran knihy
1266
Název nakladatele
STS Science Centre Ltd.
Místo vydání
London
Kód UT WoS kapitoly
—