Regulation and Control of Production in Industrial Bakery
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919996" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919996 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Regulation and Control of Production in Industrial Bakery
Popis výsledku v původním jazyce
Today, the production of bread and bakery goods is mechanized in almost all industrial bakeries, including even small-scale baker's shop.
Název v anglickém jazyce
Regulation and Control of Production in Industrial Bakery
Popis výsledku anglicky
Today, the production of bread and bakery goods is mechanized in almost all industrial bakeries, including even small-scale baker's shop.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20205 - Automation and control systems
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes
ISBN
978-1-908235-09-1
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
351-355
Počet stran knihy
1266
Název nakladatele
STS Science Centre Ltd.
Místo vydání
London
Kód UT WoS kapitoly
—