Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Chemistry of Food

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921117" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921117 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Chemistry of Food

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This new book provides a comprehensive overview of important compounds that constitute food and raw materials for food production. The book is the result of processing thousands of new scientific papers concerning food chemistry and related disciplines since 2012. The authors highlight food’s structural features, chemical reactions, organoleptic properties, nutritional and toxicological importance. In most cases, it is about extending and supplementing current knowledge, but sometimes it is also about entirely newly discovered food components and reactions.

  • Název v anglickém jazyce

    The Chemistry of Food

  • Popis výsledku anglicky

    This new book provides a comprehensive overview of important compounds that constitute food and raw materials for food production. The book is the result of processing thousands of new scientific papers concerning food chemistry and related disciplines since 2012. The authors highlight food’s structural features, chemical reactions, organoleptic properties, nutritional and toxicological importance. In most cases, it is about extending and supplementing current knowledge, but sometimes it is also about entirely newly discovered food components and reactions.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10401 - Organic chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-1-119-53764-9

  • Počet stran knihy

    1192

  • Název nakladatele

    John Wiley &amp; Sons, Inc.

  • Místo vydání

    Hoboken

  • Kód UT WoS knihy