The Chemistry of Food
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921117" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921117 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Chemistry of Food
Popis výsledku v původním jazyce
This new book provides a comprehensive overview of important compounds that constitute food and raw materials for food production. The book is the result of processing thousands of new scientific papers concerning food chemistry and related disciplines since 2012. The authors highlight food’s structural features, chemical reactions, organoleptic properties, nutritional and toxicological importance. In most cases, it is about extending and supplementing current knowledge, but sometimes it is also about entirely newly discovered food components and reactions.
Název v anglickém jazyce
The Chemistry of Food
Popis výsledku anglicky
This new book provides a comprehensive overview of important compounds that constitute food and raw materials for food production. The book is the result of processing thousands of new scientific papers concerning food chemistry and related disciplines since 2012. The authors highlight food’s structural features, chemical reactions, organoleptic properties, nutritional and toxicological importance. In most cases, it is about extending and supplementing current knowledge, but sometimes it is also about entirely newly discovered food components and reactions.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
—
OECD FORD obor
10401 - Organic chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-1-119-53764-9
Počet stran knihy
1192
Název nakladatele
John Wiley & Sons, Inc.
Místo vydání
Hoboken
Kód UT WoS knihy
—