Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Současné trendy v cereální technologii 2

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921829" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921829 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.bezpecnostpotravin.cz/trendy-ve-zpracovani-cerealii-s-prihlednutim-zejmena-k-celozrnnym-vyrobkum-(ii-cast).aspx" target="_blank" >https://www.bezpecnostpotravin.cz/trendy-ve-zpracovani-cerealii-s-prihlednutim-zejmena-k-celozrnnym-vyrobkum-(ii-cast).aspx</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Současné trendy v cereální technologii 2

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek je zaměřen na detailní postupy primárního zpracování obilovin, pseudoobilovin a luštěnin. Jsou formulovány teze, které se dotknou technologie budoucnosti: význam obilovin jako zdroje energie, vliv doprovodných složek vlákniny a jejich aktivita, cereální výrobky s nízkým glykemickým indexem, využití minoritních plodin a luštěnin.

  • Název v anglickém jazyce

    Actual trends in cereal technology 2

  • Popis výsledku anglicky

    The article focused on detailed procedures of primary cereals processing, pseudocereals and legumes. Theses that touch on the technologies in the future are formulated: the importance of cereals as energy sources, the influence of accompanying fiber components and their activity, cereal products with a low glycaemic index, the use of minor crops and legumes.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Potravinářská revue

  • ISSN

    1801-9102

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    5

  • Číslo periodika v rámci svazku

    25.08.2020

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    24-27

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus