Estimation of alpha-amylases activity and buckwheat flour pasting by different methods
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43921843" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43921843 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Estimation of alpha-amylases activity and buckwheat flour pasting by different methods
Popis výsledku v původním jazyce
wheat wholegrain and standard white wheat flour. Basic estimation by the Falling Number and Amylograph apparatuses was compared to results of standard test and its shortened version called Stirring Number by using the Rapid Visco Analyser (ICC Standard No. 107/1, No 126/1, No. 162 and No. 161, respectively. For the former determination, buckwheat flour specimen tested were indistinguishable, but the latter methods were able to differentiate tested wheat and buckwheat samples at least. Introduction
Název v anglickém jazyce
Estimation of alpha-amylases activity and buckwheat flour pasting by different methods
Popis výsledku anglicky
wheat wholegrain and standard white wheat flour. Basic estimation by the Falling Number and Amylograph apparatuses was compared to results of standard test and its shortened version called Stirring Number by using the Rapid Visco Analyser (ICC Standard No. 107/1, No 126/1, No. 162 and No. 161, respectively. For the former determination, buckwheat flour specimen tested were indistinguishable, but the latter methods were able to differentiate tested wheat and buckwheat samples at least. Introduction
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 16th International Conference on Polysaccharides – Glycoscience
ISBN
978-80-88307-05-1
ISSN
2336-6796
e-ISSN
2336-6796
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
110-112
Název nakladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT Praha)
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
4. 11. 2020
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
000668569900028