Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Estimation of alpha-amylases activity and buckwheat flour pasting by different methods

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43921843" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43921843 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Estimation of alpha-amylases activity and buckwheat flour pasting by different methods

  • Popis výsledku v původním jazyce

    wheat wholegrain and standard white wheat flour. Basic estimation by the Falling Number and Amylograph apparatuses was compared to results of standard test and its shortened version called Stirring Number by using the Rapid Visco Analyser (ICC Standard No. 107/1, No 126/1, No. 162 and No. 161, respectively. For the former determination, buckwheat flour specimen tested were indistinguishable, but the latter methods were able to differentiate tested wheat and buckwheat samples at least. Introduction

  • Název v anglickém jazyce

    Estimation of alpha-amylases activity and buckwheat flour pasting by different methods

  • Popis výsledku anglicky

    wheat wholegrain and standard white wheat flour. Basic estimation by the Falling Number and Amylograph apparatuses was compared to results of standard test and its shortened version called Stirring Number by using the Rapid Visco Analyser (ICC Standard No. 107/1, No 126/1, No. 162 and No. 161, respectively. For the former determination, buckwheat flour specimen tested were indistinguishable, but the latter methods were able to differentiate tested wheat and buckwheat samples at least. Introduction

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 16th International Conference on Polysaccharides – Glycoscience

  • ISBN

    978-80-88307-05-1

  • ISSN

    2336-6796

  • e-ISSN

    2336-6796

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    110-112

  • Název nakladatele

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT Praha)

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    4. 11. 2020

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

    000668569900028