ON JUNIPER BERRIES AND JUNIPER BRANDY
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43922613" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43922613 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://blog.chemicke-listy.cz/ojs3/index.php/chemicke-listy/article/view/3913" target="_blank" >http://blog.chemicke-listy.cz/ojs3/index.php/chemicke-listy/article/view/3913</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
ON JUNIPER BERRIES AND JUNIPER BRANDY
Popis výsledku v původním jazyce
Distilled drinks with juniper have been known for centuries for their medicinal capacity as well as for their taste, flavor and popularity. A brief history of such bever-ages is described and a list of chemical compounds respon-sible for their taste and aroma is given. The biological properties of the basic taste and aroma components are also presented.
Název v anglickém jazyce
ON JUNIPER BERRIES AND JUNIPER BRANDY
Popis výsledku anglicky
Distilled drinks with juniper have been known for centuries for their medicinal capacity as well as for their taste, flavor and popularity. A brief history of such bever-ages is described and a list of chemical compounds respon-sible for their taste and aroma is given. The biological properties of the basic taste and aroma components are also presented.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
10401 - Organic chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
115
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
458-462
Kód UT WoS článku
000696388300002
EID výsledku v databázi Scopus
—