Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

METROFOOD-PP WEBINAR SERIES

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925390" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925390 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    METROFOOD-PP WEBINAR SERIES

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Series of webinars was organised by METROFOOD-PP, in support of creating infrastructure on metrology in food and nutrition, METROFOOD-RI. Topics of individual webinars were primarily focused on various aspects of food safety, authenticity, quality, traceability, nutrition, analytical methods applicable in these fields.Topics of webinars - Food additives; Alternative protein sources; Nutritional value of food; Citizen science; Food frauds; Metrology in food; Measurement uncertainty; External quality control; Authenticity and traceability; Metabolomics; Traceability, food quality; Functional Foods, personalized nutrition; Mycotoxigenic fungi and mycotoxins; Analysis of food additives; Emerging environmental contaminants; Food Reformulation; Alternative protein sources (also oil); Reference materials; Primary Methods of Quantitation; Pesticide residues.

  • Název v anglickém jazyce

    METROFOOD-PP WEBINAR SERIES

  • Popis výsledku anglicky

    Series of webinars was organised by METROFOOD-PP, in support of creating infrastructure on metrology in food and nutrition, METROFOOD-RI. Topics of individual webinars were primarily focused on various aspects of food safety, authenticity, quality, traceability, nutrition, analytical methods applicable in these fields.Topics of webinars - Food additives; Alternative protein sources; Nutritional value of food; Citizen science; Food frauds; Metrology in food; Measurement uncertainty; External quality control; Authenticity and traceability; Metabolomics; Traceability, food quality; Functional Foods, personalized nutrition; Mycotoxigenic fungi and mycotoxins; Analysis of food additives; Emerging environmental contaminants; Food Reformulation; Alternative protein sources (also oil); Reference materials; Primary Methods of Quantitation; Pesticide residues.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10406 - Analytical chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    R - Projekt Ramcoveho programu EK

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    on-line

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    480

  • Počet zahraničních účastníků

    450

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    WRD - Celosvětová akce