METROFOOD-PP WEBINAR SERIES
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925390" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925390 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
METROFOOD-PP WEBINAR SERIES
Popis výsledku v původním jazyce
Series of webinars was organised by METROFOOD-PP, in support of creating infrastructure on metrology in food and nutrition, METROFOOD-RI. Topics of individual webinars were primarily focused on various aspects of food safety, authenticity, quality, traceability, nutrition, analytical methods applicable in these fields.Topics of webinars - Food additives; Alternative protein sources; Nutritional value of food; Citizen science; Food frauds; Metrology in food; Measurement uncertainty; External quality control; Authenticity and traceability; Metabolomics; Traceability, food quality; Functional Foods, personalized nutrition; Mycotoxigenic fungi and mycotoxins; Analysis of food additives; Emerging environmental contaminants; Food Reformulation; Alternative protein sources (also oil); Reference materials; Primary Methods of Quantitation; Pesticide residues.
Název v anglickém jazyce
METROFOOD-PP WEBINAR SERIES
Popis výsledku anglicky
Series of webinars was organised by METROFOOD-PP, in support of creating infrastructure on metrology in food and nutrition, METROFOOD-RI. Topics of individual webinars were primarily focused on various aspects of food safety, authenticity, quality, traceability, nutrition, analytical methods applicable in these fields.Topics of webinars - Food additives; Alternative protein sources; Nutritional value of food; Citizen science; Food frauds; Metrology in food; Measurement uncertainty; External quality control; Authenticity and traceability; Metabolomics; Traceability, food quality; Functional Foods, personalized nutrition; Mycotoxigenic fungi and mycotoxins; Analysis of food additives; Emerging environmental contaminants; Food Reformulation; Alternative protein sources (also oil); Reference materials; Primary Methods of Quantitation; Pesticide residues.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
R - Projekt Ramcoveho programu EK
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
on-line
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
480
Počet zahraničních účastníků
450
Typ akce podle státní přísl. účastníků
WRD - Celosvětová akce