Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Informace ze světového IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F24%3A43930310" target="_blank" >RIV/60461373:22330/24:43930310 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Informace ze světového IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Počátkem června 2024 uspořádala Mezinárodní mlékařská federace (IDF) v norském Bergenu IX. vědecké sympozium o technologii sýrů, kterého se zúčastnilo téměř 200 účastníků z celého světa. Článek shrnuje informace, které byly předneseny v jednotlivých sekcích sympozia: Udržitelná výroba sýrů, Zákysové a doplňkové kultury (včetně protektivních), Mikrobiota sýrů, Vliv mikrobiologické a chemické kvality mléka na kvalitu sýrů, Sýry z kozího a ovčího mléka, Textura a funkční vlastnosti sýrů, Inovace ve výrobě a zpracování sýrů, Udržitelné balení sýrů a Sýrová matrice a nutriční aspekty.

  • Název v anglickém jazyce

    Information from the global IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

  • Popis výsledku anglicky

    In early June 2024, the International Dairy Federation (IDF) held the 9th Scientific Symposium on Cheese Technology in Bergen, Norway, which was attended by almost 200 participants from all over the world. The article summarizes the information presented in the individual sections of the symposium: Sustainable cheese production, Starter and supplemental cultures (including protective ones), Cheese microbiota, Influence of microbiological and chemical quality of milk on cheese quality, Goat and sheep milk cheeses, Texture and functional properties of cheeses, Innovations in cheese production and processing, Sustainable cheese packaging, and Cheese matrix and nutritional aspects.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Mlékařské listy - Zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    35

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    11-16

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus