Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Potravinářská mikrobiologie - nové postupy a metody

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0001392" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0001392 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Potravinářská mikrobiologie - nové postupy a metody

  • Popis výsledku v původním jazyce

    ######################################################################################################################################################################################################################################################

  • Název v anglickém jazyce

    Food microbiology - new progress and methods

  • Popis výsledku anglicky

    Standard cultivation identification of food pathogens is recently replaced by methods of molecular biology. These new methods are based on identification of specific DNA sequences by PCR.

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

    Praha, ČR

  • Název nakladatele resp. objednatele

    Česká potravinářská společnost - odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče