Potravinářská mikrobiologie - nové postupy a metody
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0001392" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0001392 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Potravinářská mikrobiologie - nové postupy a metody
Popis výsledku v původním jazyce
######################################################################################################################################################################################################################################################
Název v anglickém jazyce
Food microbiology - new progress and methods
Popis výsledku anglicky
Standard cultivation identification of food pathogens is recently replaced by methods of molecular biology. These new methods are based on identification of specific DNA sequences by PCR.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Praha, ČR
Název nakladatele resp. objednatele
Česká potravinářská společnost - odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—