Způsoby druhové identifikace masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000066" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000066 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Způsoby druhové identifikace masa
Popis výsledku v původním jazyce
Druhová identifikace masa se stává v poslední době stále akuálnějším problémem. Molekulární meetody jako např. PCR jsou schopny detekovat použité živočišné bílkoviny v potravině.
Název v anglickém jazyce
Methods of species specific meat identificatiíon
Popis výsledku anglicky
The species specific meat identification is one of the very aktual problem in food industry. Molecular methods are very useful for identification animal protein in food. The molecular methods are comparable and more susceptible with other method used forspecies identification.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
11
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
XX - osoby bez státní příslušnosti
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—