Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvantifikace chmelového aroma v pivu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002354" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002354 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kvantifikace chmelového aroma v pivu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Chmelové aroma piva je určováno použitou odrůdou chmele či typem chmelového výrobku, jejich chemickým složením a dávkou, technologií chmelovaru, kmenem kvasnic, technologií kvašení a způsobem filtrace a stabilizace piva.

  • Název v anglickém jazyce

    Quantification of beer hoppy aroma

  • Popis výsledku anglicky

    Beer hoppy aroma is mainly determined by applied hop variety or hop product, their chemical composition and dosage, technology of hop boiling, type of yeast strain, technology of fermentation and processes of beer clar

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Pivovarský kalendář 2000

  • ISBN

    80-902658-3-9

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Počet stran knihy

  • Název nakladatele

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s.

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly