Kvantifikace chmelového aroma v pivu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002354" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002354 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvantifikace chmelového aroma v pivu
Popis výsledku v původním jazyce
Chmelové aroma piva je určováno použitou odrůdou chmele či typem chmelového výrobku, jejich chemickým složením a dávkou, technologií chmelovaru, kmenem kvasnic, technologií kvašení a způsobem filtrace a stabilizace piva.
Název v anglickém jazyce
Quantification of beer hoppy aroma
Popis výsledku anglicky
Beer hoppy aroma is mainly determined by applied hop variety or hop product, their chemical composition and dosage, technology of hop boiling, type of yeast strain, technology of fermentation and processes of beer clar
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Pivovarský kalendář 2000
ISBN
80-902658-3-9
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský a.s.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—