Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv podmínek solení na kvalitu sýrů Eidamský blok po zrání

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002523" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002523 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv podmínek solení na kvalitu sýrů Eidamský blok po zrání

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byl sledován vliv teploty a koncentrace solné lázně na obsah NaCl, sušiny, rozsah proteolýzy a senzorické vlastnosti sýrů typu Eidam. Ze senzorického hlediska byly jako nejlepší hodnoceny sýry solené v lázni s 19,6 %hm. NaCl a teplotou 10oC.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of brining condition on quality of cheese "Eidamský blok"

  • Popis výsledku anglicky

    Influence of brine temperature and concentration on NaCl and dry matter content, proteolysis extent and sensory properties of Dutch type cheeses was observed. Best cheeses was obtained by brine with NaCl concentration

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Celostátní přehlídky sýrů Praha 1999

  • ISBN

    80-86238-02-04

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku