An influence of the presence of starch indicator on the selectivity of the oxidation of arsenous acid by iodate under an external electric field
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F00%3A00005865" target="_blank" >RIV/60461373:22340/00:00005865 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
An influence of the presence of starch indicator on the selectivity of the oxidation of arsenous acid by iodate under an external electric field
Popis výsledku v původním jazyce
A paper reports on experimental studies showing that the increasing concentration of starch indicator results in i) a decrease of the propagation velocity of the reaction front of oxidation of arsenous acid by iodate and ii) in more profound changes of the reaction selectivity under the constant electric work delivered to the system.
Název v anglickém jazyce
An influence of the presence of starch indicator on the selectivity of the oxidation of arsenous acid by iodate under an external electric field
Popis výsledku anglicky
A paper reports on experimental studies showing that the increasing concentration of starch indicator results in i) a decrease of the propagation velocity of the reaction front of oxidation of arsenous acid by iodate and ii) in more profound changes of the reaction selectivity under the constant electric work delivered to the system.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 27th Intern
ISBN
80-227-1350-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovak University of Technology
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—