Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F04%3A994480" target="_blank" >RIV/60461373:_____/04:994480 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.

  • Název v anglickém jazyce

    The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.

  • Popis výsledku anglicky

    The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3158" target="_blank" >QF3158: Studium přípravy a vlastností polymerních obalových fólií s navázanými bakteriociny jako aktivních prvků balení potravin.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře "Mléko a sýry 2004

  • ISBN

    978-80-86238

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    155-159

  • Název nakladatele

    Celostátní přehlídky sýrů

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku