Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A_____%2F04%3A994480" target="_blank" >RIV/60461373:_____/04:994480 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
Popis výsledku v původním jazyce
Redukce růstu Bacillus sp. v tavených sýrech pomocí nisinu navázaného na polymerní obalový materiál.
Název v anglickém jazyce
The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.
Popis výsledku anglicky
The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.The study on the preparation and properties of polymer packaging films with linked bacteriocins suitable for active food packaging.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3158" target="_blank" >QF3158: Studium přípravy a vlastností polymerních obalových fólií s navázanými bakteriociny jako aktivních prvků balení potravin.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře "Mléko a sýry 2004
ISBN
978-80-86238
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
155-159
Název nakladatele
Celostátní přehlídky sýrů
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—