Consumer preferences regarding food quality labels: the case of Czechia
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31130%2F19%3A00054177" target="_blank" >RIV/61384399:31130/19:00054177 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/BFJ-03-2019-0150/full/pdf?title=consumer-preferences-regarding-food-quality-labels-the-case-of-czechia" target="_blank" >https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/BFJ-03-2019-0150/full/pdf?title=consumer-preferences-regarding-food-quality-labels-the-case-of-czechia</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1108/BFJ-03-2019-015" target="_blank" >10.1108/BFJ-03-2019-015</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Consumer preferences regarding food quality labels: the case of Czechia
Popis výsledku v původním jazyce
Main topics of the document: typology; consumer preferences; consumer segments; Czech Republic; quality labels; quality seekers; unconscious shoppers; impulsive shoppers
Název v anglickém jazyce
Consumer preferences regarding food quality labels: the case of Czechia
Popis výsledku anglicky
Main topics of the document: typology; consumer preferences; consumer segments; Czech Republic; quality labels; quality seekers; unconscious shoppers; impulsive shoppers
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
50602 - Public administration
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
British Food Journal
ISSN
0007-070X
e-ISSN
—
Svazek periodika
121
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
16
Strana od-do
2508-2523
Kód UT WoS článku
000500345300018
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85072105721