Modifikace lipidů kvasinek a jejich citlivosti k oxidativnímu stresu a k působení antioxodantů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F04%3A00107948" target="_blank" >RIV/61388971:_____/04:00107948 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Modification of yeast lipids and their susceptibility to oxidative stress and the action of antioxidants
Popis výsledku v původním jazyce
Lipids in the plasma membrane of S. cerevisiae mutants lacking superoxide dismutases undergo modifications that bring about higher unsaturation and elongation. These modifications enhance the susceptibility of the lipids to oxidative stress.
Název v anglickém jazyce
Modification of yeast lipids and their susceptibility to oxidative stress and the action of antioxidants
Popis výsledku anglicky
Lipids in the plasma membrane of S. cerevisiae mutants lacking superoxide dismutases undergo modifications that bring about higher unsaturation and elongation. These modifications enhance the susceptibility of the lipids to oxidative stress.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Polish Biophysical Society Conference /12./
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
124
Název nakladatele
—
Místo vydání
Wroclaw
Místo konání akce
Wroclaw
Datum konání akce
15. 9. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—