Vitalita a viabilita násadních kvasnic: metody posuzování a vliv buněčných systémů pro stresovou rezistenci
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F05%3A00024494" target="_blank" >RIV/61388971:_____/05:00024494 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system
Popis výsledku v původním jazyce
Physiological state and metabolic competence of pitching yeast, i.e. yeast viability and vitality play an important role in beer production
Název v anglickém jazyce
Vitality and viability of pitching yeast: methods of assessment and the effect of cellular stress resistance system
Popis výsledku anglicky
Physiological state and metabolic competence of pitching yeast, i.e. yeast viability and vitality play an important role in beer production
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
51
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
3-7
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—