Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Optimalizace gradientové HPLC analýzy fenolických látek a flavonoidů v pivech za použití CoulArray detektoru

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61389013%3A_____%2F04%3A00105725" target="_blank" >RIV/61389013:_____/04:00105725 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Optimisation of gradient HPLC analysis of phenolic compounds and flavonoids in beer using a CoulArray detector

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A method was developed for simultaneous analysis of natural antioxidants in beer using multichannel electrochemical detection with a CoulArray detector, which enables selective and sensitive antioxidant detection in gradient HPLC and facilitates the identification of analytes based on the ratios of signals recorded at different potentials applied to the detection cells arranged in series. The separation conditions were optimised for 27 phenolic compounds including derivatives of benzoic and cinnamic acids, flavones, and a few related glycosides identified in beer samples.

  • Název v anglickém jazyce

    Optimisation of gradient HPLC analysis of phenolic compounds and flavonoids in beer using a CoulArray detector

  • Popis výsledku anglicky

    A method was developed for simultaneous analysis of natural antioxidants in beer using multichannel electrochemical detection with a CoulArray detector, which enables selective and sensitive antioxidant detection in gradient HPLC and facilitates the identification of analytes based on the ratios of signals recorded at different potentials applied to the detection cells arranged in series. The separation conditions were optimised for 27 phenolic compounds including derivatives of benzoic and cinnamic acids, flavones, and a few related glycosides identified in beer samples.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA203%2F04%2F0917" target="_blank" >GA203/04/0917: Vícerozměrné analytické separační metody pro zlepšené rozlišení a identifikaci složek složitých vzorků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Separation Science

  • ISSN

    0014-3057

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    7

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    15

  • Strana od-do

    1317-1323

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus