Vliv technologie kování na strukturu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27360%2F07%3A00015269" target="_blank" >RIV/61989100:27360/07:00015269 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv technologie kování na strukturu
Popis výsledku v původním jazyce
Zárupevné ocele se vyznačují specifickými vlastnostmi, které mohou podstatně komplikovat technologický postup jejich tváření. Vyznačují se zvýšeným deformačním odporem, úzkým intervalem kovacích teplot, sníženou tvařitelností, vysokou citlivostí k napětím, především k teplotním.
Název v anglickém jazyce
Influence the forging technology on structure and properties 12% chromium steels
Popis výsledku anglicky
Heat-resisting steels are characterised by specilic properties, which can substantially complicate technological procedure of their forming. They are distinguished by increased resistance to deformation, narrow interval of forging temperatures, impairedformability, high sensitivity to stresses, particularly to temperature ones.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JG - Hutnictví, kovové materiály
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FI-IM%2F033" target="_blank" >FI-IM/033: Výzkum a využití nanotechnologií a výroby nanostrukturních materiálů s vysokými pevnostními vlastnostmi pro moderní konstrukce.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
6. kovárenská konference Nové technologie kování
ISBN
978-80-239-8938-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
13-13
Název nakladatele
Svaz kováren ČR
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—