Prevalence of thermotolerant Campylobacter spp. in broilers at retail in the Czech Republic and their antibiotic resistance
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15110%2F10%3A10221441" target="_blank" >RIV/61989592:15110/10:10221441 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61989592:15110/11:10223002
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Prevalence of thermotolerant Campylobacter spp. in broilers at retail in the Czech Republic and their antibiotic resistance
Popis výsledku v původním jazyce
Infection caused by thermotolerant Campylobacter spp. are among the most frequent bacterial diseases from food in Europe. An important source of infection is poultry. The aim was to perform the first nationwide study on the prevalence of Campylobacter spp. at retail in the Czech Republic.
Název v anglickém jazyce
Prevalence of thermotolerant Campylobacter spp. in broilers at retail in the Czech Republic and their antibiotic resistance
Popis výsledku anglicky
Infection caused by thermotolerant Campylobacter spp. are among the most frequent bacterial diseases from food in Europe. An important source of infection is poultry. The aim was to perform the first nationwide study on the prevalence of Campylobacter spp. at retail in the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/NS9950" target="_blank" >NS9950: Molekulárně-biologická analýza a klinický význam širokospektrých beta-laktamáz v podmínkách České republiky</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food Control
ISSN
0956-7135
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—