Složení a antimikrobiální vlastnosti zimolezu modrého
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F08%3A00005779" target="_blank" >RIV/61989592:15310/08:00005779 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Constituents and antimicrobial properties of Blueberry Honeysuckle
Popis výsledku v původním jazyce
The fresh fruit of Lonicera caerulea L. (Blueberry Honeysuckle; Caprifolicaea) and its phenolic fraction were analyzed for micro- and nutrients. The freeze-dried fruit including seeds and phenolic fraction reduced the biofilm formation as well as adhesion to the artificial surface (Thermanox) in Candida parapsilosis, Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli, Enterococcus faecalis and Streptococcus mutans.
Název v anglickém jazyce
Constituents and antimicrobial properties of Blueberry Honeysuckle
Popis výsledku anglicky
The fresh fruit of Lonicera caerulea L. (Blueberry Honeysuckle; Caprifolicaea) and its phenolic fraction were analyzed for micro- and nutrients. The freeze-dried fruit including seeds and phenolic fraction reduced the biofilm formation as well as adhesion to the artificial surface (Thermanox) in Candida parapsilosis, Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli, Enterococcus faecalis and Streptococcus mutans.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXIVth International Conference on Polyphenols
ISBN
978-84-691-4334-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Universidad de Salamanca, Spain
Místo vydání
Salamanca, Spain
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—