Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Složení a antimikrobiální vlastnosti zimolezu modrého

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F08%3A00005779" target="_blank" >RIV/61989592:15310/08:00005779 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Constituents and antimicrobial properties of Blueberry Honeysuckle

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The fresh fruit of Lonicera caerulea L. (Blueberry Honeysuckle; Caprifolicaea) and its phenolic fraction were analyzed for micro- and nutrients. The freeze-dried fruit including seeds and phenolic fraction reduced the biofilm formation as well as adhesion to the artificial surface (Thermanox) in Candida parapsilosis, Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli, Enterococcus faecalis and Streptococcus mutans.

  • Název v anglickém jazyce

    Constituents and antimicrobial properties of Blueberry Honeysuckle

  • Popis výsledku anglicky

    The fresh fruit of Lonicera caerulea L. (Blueberry Honeysuckle; Caprifolicaea) and its phenolic fraction were analyzed for micro- and nutrients. The freeze-dried fruit including seeds and phenolic fraction reduced the biofilm formation as well as adhesion to the artificial surface (Thermanox) in Candida parapsilosis, Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli, Enterococcus faecalis and Streptococcus mutans.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXIVth International Conference on Polyphenols

  • ISBN

    978-84-691-4334-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Universidad de Salamanca, Spain

  • Místo vydání

    Salamanca, Spain

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku