Analytical Approaches for Kaempferol Determination
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F13%3A33148316" target="_blank" >RIV/61989592:15310/13:33148316 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analytical Approaches for Kaempferol Determination
Popis výsledku v původním jazyce
The rapid development of technology and analytical instruments in the last 20 years allowed scientists to detect and quantify thousands of compounds which were difficult to analyse before. Kaempferol, a common biologically active phytochemical, occurs mostly in complex matrices together with other plant metabolites that complicate the analytical procedure. Various extraction and purification steps, including solid phase extraction, were therefore developed to facilitate the determination of kaempferol in complex biological samples. This chapter is an overview of currently used analytical instruments and their basic settings used to detect and quantify kaempferol in various plants, plant-derived sources and other biological samples.
Název v anglickém jazyce
Analytical Approaches for Kaempferol Determination
Popis výsledku anglicky
The rapid development of technology and analytical instruments in the last 20 years allowed scientists to detect and quantify thousands of compounds which were difficult to analyse before. Kaempferol, a common biologically active phytochemical, occurs mostly in complex matrices together with other plant metabolites that complicate the analytical procedure. Various extraction and purification steps, including solid phase extraction, were therefore developed to facilitate the determination of kaempferol in complex biological samples. This chapter is an overview of currently used analytical instruments and their basic settings used to detect and quantify kaempferol in various plants, plant-derived sources and other biological samples.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/ED0007%2F01%2F01" target="_blank" >ED0007/01/01: Centrum regionu Haná pro biotechnologický a zemědělský výzkum</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Kaempferol: Chemistry, Natural Occurrences and Health Benefits
ISBN
978-1-62618-516-6
Počet stran výsledku
51
Strana od-do
97-147
Počet stran knihy
249
Název nakladatele
Nova Science Publishers, Inc.
Místo vydání
Hauppauge NY, USA
Kód UT WoS kapitoly
—