Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analytical Approaches for Kaempferol Determination

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F13%3A33148316" target="_blank" >RIV/61989592:15310/13:33148316 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analytical Approaches for Kaempferol Determination

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The rapid development of technology and analytical instruments in the last 20 years allowed scientists to detect and quantify thousands of compounds which were difficult to analyse before. Kaempferol, a common biologically active phytochemical, occurs mostly in complex matrices together with other plant metabolites that complicate the analytical procedure. Various extraction and purification steps, including solid phase extraction, were therefore developed to facilitate the determination of kaempferol in complex biological samples. This chapter is an overview of currently used analytical instruments and their basic settings used to detect and quantify kaempferol in various plants, plant-derived sources and other biological samples.

  • Název v anglickém jazyce

    Analytical Approaches for Kaempferol Determination

  • Popis výsledku anglicky

    The rapid development of technology and analytical instruments in the last 20 years allowed scientists to detect and quantify thousands of compounds which were difficult to analyse before. Kaempferol, a common biologically active phytochemical, occurs mostly in complex matrices together with other plant metabolites that complicate the analytical procedure. Various extraction and purification steps, including solid phase extraction, were therefore developed to facilitate the determination of kaempferol in complex biological samples. This chapter is an overview of currently used analytical instruments and their basic settings used to detect and quantify kaempferol in various plants, plant-derived sources and other biological samples.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/ED0007%2F01%2F01" target="_blank" >ED0007/01/01: Centrum regionu Haná pro biotechnologický a zemědělský výzkum</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Kaempferol: Chemistry, Natural Occurrences and Health Benefits

  • ISBN

    978-1-62618-516-6

  • Počet stran výsledku

    51

  • Strana od-do

    97-147

  • Počet stran knihy

    249

  • Název nakladatele

    Nova Science Publishers, Inc.

  • Místo vydání

    Hauppauge NY, USA

  • Kód UT WoS kapitoly