Process of whey protein separation from milk medium
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F17%3A73584812" target="_blank" >RIV/61989592:15310/17:73584812 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://data.epo.org/publication-server/pdf-document?pn=2873329&ki=B1&cc=EP" target="_blank" >https://data.epo.org/publication-server/pdf-document?pn=2873329&ki=B1&cc=EP</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Process of whey protein separation from milk medium
Popis výsledku v původním jazyce
The invention relating to the field of dairy industry based on the process for separation of whey proteins, e.g. lactoferrin and lactoperoxidase, from milk medium, especially from fresh milk and its technological solution
Název v anglickém jazyce
Process of whey protein separation from milk medium
Popis výsledku anglicky
The invention relating to the field of dairy industry based on the process for separation of whey proteins, e.g. lactoferrin and lactoperoxidase, from milk medium, especially from fresh milk and its technological solution
Klasifikace
Druh
P - Patent
CEP obor
—
OECD FORD obor
20902 - Bioprocessing technologies (industrial processes relying on biological agents to drive the process) biocatalysis, fermentation
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
EP 2 873 329 B1
Vydavatel
EPO_1 -
Název vydavatele
European Patent Office
Místo vydání
Munich, The Hague, Berlin, Vienna, Brussels
Stát vydání
—
Datum přijetí
17. 5. 2017
Název vlastníka
Univerzita Palackého
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence