Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Process of whey protein separation from milk medium

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F17%3A73584812" target="_blank" >RIV/61989592:15310/17:73584812 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://data.epo.org/publication-server/pdf-document?pn=2873329&ki=B1&cc=EP" target="_blank" >https://data.epo.org/publication-server/pdf-document?pn=2873329&ki=B1&cc=EP</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Process of whey protein separation from milk medium

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The invention relating to the field of dairy industry based on the process for separation of whey proteins, e.g. lactoferrin and lactoperoxidase, from milk medium, especially from fresh milk and its technological solution

  • Název v anglickém jazyce

    Process of whey protein separation from milk medium

  • Popis výsledku anglicky

    The invention relating to the field of dairy industry based on the process for separation of whey proteins, e.g. lactoferrin and lactoperoxidase, from milk medium, especially from fresh milk and its technological solution

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20902 - Bioprocessing technologies (industrial processes relying on biological agents to drive the process) biocatalysis, fermentation

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    EP 2 873 329 B1

  • Vydavatel

    EPO_1 -

  • Název vydavatele

    European Patent Office

  • Místo vydání

    Munich, The Hague, Berlin, Vienna, Brussels

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

    17. 5. 2017

  • Název vlastníka

    Univerzita Palackého

  • Způsob využití

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence