Culinary specialities of Moravia region
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15510%2F12%3A33140725" target="_blank" >RIV/61989592:15510/12:33140725 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Culinary specialities of Moravia region
Popis výsledku v původním jazyce
Food, gastronomy, culinary specialities of North, East and South Moravia.Gastronomy project, culinary schools, shows and competitions. The most popular destination and slow food places.
Název v anglickém jazyce
Culinary specialities of Moravia region
Popis výsledku anglicky
Food, gastronomy, culinary specialities of North, East and South Moravia.Gastronomy project, culinary schools, shows and competitions. The most popular destination and slow food places.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
AK - Sport a aktivity volného času
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Culinary tourism:Products, Regions, Tourists, Philosophy
ISBN
978-3-7091-1165-9
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
179-185
Počet stran knihy
202
Název nakladatele
Springer
Místo vydání
Wien
Kód UT WoS kapitoly
—