Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vývoj a změny velikostní struktury v oboru zpracování masa v EU

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F08%3A00128007" target="_blank" >RIV/62156489:43110/08:00128007 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The development and changes in the companies size structure in the EU's meat processing subsector

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The paper deals with meat processing subsector structure development in the European Union in light of the company's size, which is defined according to the number of the persons employed. This article is focused on analyzes of the main efficiency indicators which are related to company's size as turnover and value added are. It characterizes the differences between size categories and theirs impact on analyzed values. The main topic is on the differentiation among Member countries and its development in chosen subsector during last 10 years within the changes in the food industry market structure in European countries.

  • Název v anglickém jazyce

    The development and changes in the companies size structure in the EU's meat processing subsector

  • Popis výsledku anglicky

    The paper deals with meat processing subsector structure development in the European Union in light of the company's size, which is defined according to the number of the persons employed. This article is focused on analyzes of the main efficiency indicators which are related to company's size as turnover and value added are. It characterizes the differences between size categories and theirs impact on analyzed values. The main topic is on the differentiation among Member countries and its development in chosen subsector during last 10 years within the changes in the food industry market structure in European countries.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    ICABR 2008

  • ISBN

    978-80-7375-155-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Mendel University in Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Accra, Ghana

  • Datum konání akce

    1. 1. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku