Analýza změn poptávky a nabídky na trhu masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F08%3A00133490" target="_blank" >RIV/62156489:43110/08:00133490 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analýza změn poptávky a nabídky na trhu masa
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek se zabývá aktuálními změnami na trhu masa z hlediska faktorů, které formují nabídku a poprávku na trhu masa a významně se na nich podílejí. Jsou analyzovány změny ve spotřebě i produkci masa a postavení rozhodujících produkčních center. Součástí analýzy je také vyhodnocení významnosti vývoje v rozvojových zemích z hlediska změn ovlivňujících trh masa. Je také vyhodnocena významnost jednotlivých druhů mas z hlediska světové spotřeby i výroby.
Název v anglickém jazyce
Analysis of changes in demand and supply on the market of a meat
Popis výsledku anglicky
The paper deals with the current changes on the market of meat, in terms of the factors which influences supply and demand on the market of meat and significantly affect them. There are analysed the changes of consumption and production of meat and a position changes in the main world production centres. The part of the analyses is also the evaluation of the single sort of meat importance in terms of the world consumption and production.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mendelnet PEF 2008
ISBN
978-80-87222-03-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
B4U Publishing
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—