Vývojové tendence výroby a odbytu masa v České republice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A11100041" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:11100041 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývojové tendence výroby a odbytu masa v České republice
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek se zaměřuje na vývoj na trhu s hovězím, vepřovým a drůbežím masem v letech 1995 až 2000. Posuzuje změny vyrobených množství masa, změny ve spotřebě masa i z pohledu změn struktury spotřeby. Uvádí vývoj salda zahraničního obchodu České republikys masem a opatření státu pro řešení přebytku nabídky masa nad poptávkou.
Název v anglickém jazyce
Evolutionary determination of meat production and sales in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
The paper analyses development on the beef, pork and poultry market in 1995-1999. It evaluates changes in the amount of produced meat, changes in meat consumption, even from the viewpoint of consumption structure changes. It mentions development of meatforeign trade balance in the CR and government measures to solve surplus of meat supply over meat demand.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Firma a konkurenční prostředí
ISBN
80-7157-534-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
243-246
Název nakladatele
MZLU Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—