Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of haymaking technology and anhydrous ammonia addition on the content of linolenic acid, lipids, crude protein and netto energy in alfalfa hay.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23201022" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23201022 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of haymaking technology and anhydrous ammonia addition on the content of linolenic acid, lipids, crude protein and netto energy in alfalfa hay.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In the present study, effects of anhydrous ammonnia addition in alfalfa hay on the content of linolenic acid, lipids, crude protein and netto energy for lactation were studied. The addition of ammonia to the hay increased a higher reduction (P < 0,05) ofcontent of C18:3 , crude protein (Nx6,25) was at the storage period non significant in compared with control variant. In the fat content, statistically significant (P < 0,05) differences between both groups were found. The energy content in control andammoniated hay were comparable.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of haymaking technology and anhydrous ammonia addition on the content of linolenic acid, lipids, crude protein and netto energy in alfalfa hay.

  • Popis výsledku anglicky

    In the present study, effects of anhydrous ammonnia addition in alfalfa hay on the content of linolenic acid, lipids, crude protein and netto energy for lactation were studied. The addition of ammonia to the hay increased a higher reduction (P < 0,05) ofcontent of C18:3 , crude protein (Nx6,25) was at the storage period non significant in compared with control variant. In the fat content, statistically significant (P < 0,05) differences between both groups were found. The energy content in control andammoniated hay were comparable.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis

  • ISSN

    1211-8516

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    48

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus