Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of different levels of coagulant on proteolysis in goat's Cheddar-type cheese

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401012" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401012 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of different levels of coagulant on proteolysis in goat's Cheddar-type cheese

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was to study proteolysis in Cheddar cheese made from goat s milk and to determine the effect of different levels of coagulant on its ripening. Different levels of coagulant affected the extent of proteolysis. Cheeses with the highestlevels of rennet had higher proteolysis indices (i.e., %WSN/TN, EISF by RP-HPLC). As ripening progressed, fewer differences in peptide patterns were apparent, confirming the importance of the coagulant as an agent for primary proteolysis in cheese, in particular in the production of intermediate size peptides.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of different levels of coagulant on proteolysis in goat's Cheddar-type cheese

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was to study proteolysis in Cheddar cheese made from goat s milk and to determine the effect of different levels of coagulant on its ripening. Different levels of coagulant affected the extent of proteolysis. Cheeses with the highestlevels of rennet had higher proteolysis indices (i.e., %WSN/TN, EISF by RP-HPLC). As ripening progressed, fewer differences in peptide patterns were apparent, confirming the importance of the coagulant as an agent for primary proteolysis in cheese, in particular in the production of intermediate size peptides.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    30th annual food science and technology research conference

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    UCC Cork

  • Místo vydání

    UCC Cork, Ireland

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku