Effect of different levels of coagulant on proteolysis in goat's Cheddar-type cheese
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23401012" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23401012 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of different levels of coagulant on proteolysis in goat's Cheddar-type cheese
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this work was to study proteolysis in Cheddar cheese made from goat s milk and to determine the effect of different levels of coagulant on its ripening. Different levels of coagulant affected the extent of proteolysis. Cheeses with the highestlevels of rennet had higher proteolysis indices (i.e., %WSN/TN, EISF by RP-HPLC). As ripening progressed, fewer differences in peptide patterns were apparent, confirming the importance of the coagulant as an agent for primary proteolysis in cheese, in particular in the production of intermediate size peptides.
Název v anglickém jazyce
Effect of different levels of coagulant on proteolysis in goat's Cheddar-type cheese
Popis výsledku anglicky
The aim of this work was to study proteolysis in Cheddar cheese made from goat s milk and to determine the effect of different levels of coagulant on its ripening. Different levels of coagulant affected the extent of proteolysis. Cheeses with the highestlevels of rennet had higher proteolysis indices (i.e., %WSN/TN, EISF by RP-HPLC). As ripening progressed, fewer differences in peptide patterns were apparent, confirming the importance of the coagulant as an agent for primary proteolysis in cheese, in particular in the production of intermediate size peptides.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
30th annual food science and technology research conference
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
UCC Cork
Místo vydání
UCC Cork, Ireland
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—