Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00003529" target="_blank" >RIV/62156489:43210/04:00003529 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta
Popis výsledku v původním jazyce
Na přípravu listového těsta byla použita pšeničná mouka hladká Special, speciálně namíchaná směs pro přípravu listových těst a pšeničná mouka hladká s přídavkem lepku.U upečených výrobků byly senzoricky vyhodnoceny následující parametry: tvar, barva, chuť, křehkost a polykatelnost. Jako nejlepší byla vyhodnocena mouka speciálně namíchaná pro přípravu listových těst.
Název v anglickém jazyce
Senzory evaluation of puff pastry
Popis výsledku anglicky
For evaluation of puff pastry were used three types of flour. Sensory classification were product appearance,consistence, colour, crispness, taste and smell. As best result was special flour for puff pastry.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Senzorická analýza potravin a vody
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Český institut pro akreditaci
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—