Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00003529" target="_blank" >RIV/62156489:43210/04:00003529 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Senzorické hodnocení výrobků z listového těsta

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Na přípravu listového těsta byla použita pšeničná mouka hladká Special, speciálně namíchaná směs pro přípravu listových těst a pšeničná mouka hladká s přídavkem lepku.U upečených výrobků byly senzoricky vyhodnoceny následující parametry: tvar, barva, chuť, křehkost a polykatelnost. Jako nejlepší byla vyhodnocena mouka speciálně namíchaná pro přípravu listových těst.

  • Název v anglickém jazyce

    Senzory evaluation of puff pastry

  • Popis výsledku anglicky

    For evaluation of puff pastry were used three types of flour. Sensory classification were product appearance,consistence, colour, crispness, taste and smell. As best result was special flour for puff pastry.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Senzorická analýza potravin a vody

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Český institut pro akreditaci

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku