Korelační závislot mezi fenotypovými úrovněmi ukazatelů jatečné hodnoty a kvalitou masa.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00003861" target="_blank" >RIV/62156489:43210/04:00003861 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Correlative dependences among phenotypic levels of carcass value traits and meat quality.
Popis výsledku v původním jazyce
The content of intramuscular fat in loin eye of pure sire line pig breed - Czech Large White (16 pigs) was determined. We determined an average % of intramuscular fat 0,61, a percentage of mainly meaty parts (53,86 %) and back fat thickness (1,84 cm). Wefound very significant negative corelation r=-0,73 for percentage of mainly meaty parts and back fat thickness.
Název v anglickém jazyce
Correlative dependences among phenotypic levels of carcass value traits and meat quality.
Popis výsledku anglicky
The content of intramuscular fat in loin eye of pure sire line pig breed - Czech Large White (16 pigs) was determined. We determined an average % of intramuscular fat 0,61, a percentage of mainly meaty parts (53,86 %) and back fat thickness (1,84 cm). Wefound very significant negative corelation r=-0,73 for percentage of mainly meaty parts and back fat thickness.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AA - Filosofie a náboženství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Aktuální otázky produkce jatečných zvířat
ISBN
80-7157-783-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
149-151
Název nakladatele
MZLU v Brně
Místo vydání
MZLU v Brně
Místo konání akce
MZLU v Brně
Datum konání akce
17. 9. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—