Vliv vybraných ukazatelů ovčího mléka na syřitelnost a jakost sýřeniny.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F05%3A00004716" target="_blank" >RIV/62156489:43210/05:00004716 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv vybraných ukazatelů ovčího mléka na syřitelnost a jakost sýřeniny.
Popis výsledku v původním jazyce
Vliv vybraných ukazatelů ovčího mléka na syřitelnost a jakost sýřeniny.
Název v anglickém jazyce
Effect of chosen parameters of sheep milk on rennetability and quality of rennet curdling.
Popis výsledku anglicky
Effect of chosen parameters of sheep milk on rennetability and quality of rennet curdling.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník souhrnů sdělení XXXII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-7157-839-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
20-21
Název nakladatele
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—