Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv pořadí laktace na základní složky mléka ovcí odchovaných na ekologické farmě

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F07%3A00111139" target="_blank" >RIV/62156489:43210/07:00111139 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv pořadí laktace na základní složky mléka ovcí odchovaných na ekologické farmě

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem bylo zjistit vliv pořadí laktace na složení ovčího mléka. Hodnocení proběhlo na základě analýz mléka od 22 bahnic (Lacaune, Východofríska ovce, Zušlechtěná Valaška) z toho 11 bahnic na 1.laktaci a dalších 11 na 2. laktaci. Mléka byly zjišťovány obsahy: sušiny (%), tuku (%), tukuprosté sušiny (%), bílkovin (%), kaseinu (%) a laktózy.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of parity on esential milk components of sheep reared on organic farm

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the study was determined the influence of parity on ewe's milk composition. The evaluation was performed on base of analyses of milk sampled from 22 sheep (Lacaune x East Friesian x Improved Walachian) with 11 ewes each in parities 1, 2. Milkwas analysed for total solids TS (%), fat F (%) solids-non-fat SNF (%), protein P (%), casein C (%) and lactose L contents.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků IV

  • ISBN

    978-80-7375-057-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    44-46

  • Název nakladatele

    MZLU

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku