Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv stádia laktace a skladování na syřitelnost kozího mléka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00155272" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00155272 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv stádia laktace a skladování na syřitelnost kozího mléka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The work deals with effect of storage temperature after draw goaty milk on renneting, quality of curd, it's weight, dry matter of goaty cheese and observing changes in composition of chosen parameters of fresh goaty milk during a period. The goal of thiswork was to review the impact of cooling and freezing of fresh goaty milk, milk stored with temperature lower than 4°C, milk stored at the level of --18 °C for two weeks. These meassurements was made with samples immediately after tempering on 37 °C than consequently fall of to 20 °C and with samples which incubated for 1 an hour at 37 °C and consequently fall of to 20 °C. Eight samples of goaty milk was observed at the beginning and at the ending of lactational period. It was statistically detected, that the milk storage temperature didn't have conclusive effect on tracked characteristics.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of lactation and storage period for renneting of goat milk

  • Popis výsledku anglicky

    The work deals with effect of storage temperature after draw goaty milk on renneting, quality of curd, it's weight, dry matter of goaty cheese and observing changes in composition of chosen parameters of fresh goaty milk during a period. The goal of thiswork was to review the impact of cooling and freezing of fresh goaty milk, milk stored with temperature lower than 4°C, milk stored at the level of --18 °C for two weeks. These meassurements was made with samples immediately after tempering on 37 °C than consequently fall of to 20 °C and with samples which incubated for 1 an hour at 37 °C and consequently fall of to 20 °C. Eight samples of goaty milk was observed at the beginning and at the ending of lactational period. It was statistically detected, that the milk storage temperature didn't have conclusive effect on tracked characteristics.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2B08069" target="_blank" >2B08069: Výzkum vztahů mezi vlastnostmi kontaminující mikroflóry a tvorbou biogenních amínů jako rizikových toxikantů v systému hodnocení zdravotní nezávadnosti sýrů na spotřebitelském trhu.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků z odborného semináře Mléko a sýry.

  • ISBN

    978-80-7080-760-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    306

  • Strana od-do

    153-157

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    VŠCHT Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku